Партньори

DEV.BG

DEV.BG е портал за всички, които се интересуват от разработката и поддръжката на софтуер. Единно място за всички програмисти, QA специалисти, системни администратори, ръководители на IT проекти и всички професионалисти, обединени от разработката на софтуер. Порталът цели да развие средата и да подпомогне IT общността, като предостави достъп до платформи за обмяна на опит, информация, обучения, семинари и потребителски групи за най–нашумелите технологии.

 

ICN.Bg

ICN.Bg е водеща хостинг компания предлагаща споделен хостинг, домейн имена, наети сървъри, колокация, VPS, cloud хостинг. Като двигател на иновациите в областта на българския пазар, компанията предлага висококачествени услуги и обслужване с грижа към всеки клиент. ICN.Bg е инициатор на проекта BGSchool.bg - в подкрепа на българското образование. Като партньор на SoftAcad, BGSchool.bg ще предостави хостинг на всички курсисти, за да им даде възможност да приложат на практика знанията и уменията, придобити по време на обучението си. Също, всеки курсист ще получи и безплатен ваучер за хостинг план „Икономичен“ на стойност 46 лв.

 

Imperia Online

Фирма ImperiaOnline организира първата академия за разработчици на игри в България. Заедно с екипа на SoftAcad, който стои зад техническите обучения, фирмата предлага безплатни 4-месечни професионални курсове по PHP/MySQL и Java/Android. Целта на тренировъчния лагер е да даде познание, практика и самочувствие на участниците, след което някои от тях да станат част от екипа за разработка на игри на Imperia Online.

 

MentorMate Academy

MentorMate Academy e инициатива на фирма MentorMate, чиято цел е да провежда напълно безплатно и без обвързване с договори обучения по различни софтуерни технологии. На част от успешно представилите се участници в обученията ще бъде предлагана работа в MentorMate.

 

Sum Up

The company empowers small businesses to accept card payments in a simple, secure and cost-effective way.

House of Puzzle

House of Puzzle са най-новите стаи за игри от real-life escape rooms (избягай от стаята). Това са развлекателни стаи за игри, решаване на много пъзели и загадки, кодове и скрити улики, които да ви помогнат да се измъкнете. Вие сте заключени в една стая в продължение на 60 минути и трябва да намерите начин да излезете. Има много пъзели, кодове и скрити улики, които могат да ви помогнат да се измъкнете.

 

PFG Bulgaria

Пи Еф Джи България ЕООД е консултантска компания, която предоставя професионални услуги в сферата на подбор на персонал с основна насоченост към ИТ и Телекомуникационни специалисти. Компанията е създадена през 2010 година и за по-малко от година се установява като предпочитан доставчик на услуги за добре познати международни компании.

Пи Еф Джи България разполага с екип от технически консултанти, които са запознати с повечето технологии и умело успяват да отговорят на нуждите на своите партньори в един от най-динамичния сектор, а именно ИТ и Телекомуникации.

Освен подбор на персонал, компанията предлага обработка на заплати, администриране на персонал, обучения за физически лица и други.

CLOSE
CLOSE
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,