Записване за курс в Пловдив

Тук можете да се запишете или да ни уведомите, че проявявате интерес към даден курс за град Пловдив.

За записвания в град София, посетете другата страница за записване тук.

При започване на нова група, понякога се получава така, че за дадения курс се записват повече хора от колкото можем да приемем и за част от тях не остава място, когато дойдат за първото занятие. За да избегнем този проблем и неудобството за хората, за който в крайна сметка не остава място, въведохме нова система за записване с предварително заплащане по банков път.

Програмата на започващите курсове в град Пловдив, можете да видите тук.

Тук са описани стъпките за записване на курс в SoftAcad.

Стъпка 1: Заявка за записване на курс
Попълвате формата по-долу, за да заявите желанието си да се запишете за даден курс.

Стъпка 2: Потвърждение за свободни места
Ние се свързваме с вас по имейл (в рамките на ден-два), за да ви кажем дали има свободни места в групата, която предстои да започне. Ако има свободни места, ви изпращаме проформа с банковата ни сметка и сумата, която се събира в началото на курса.

Стъпка 3: Банков превод
За да се запишете е нужно да преведете по банков път сумата от проформата (първите две месечни такси за дадения курс) и да ни информирате по имейл, че сте наредили превода.

Стъпка 4: Потвърждение и окончателно записване
След като получим сумата (обикновено на другия ден), ние ви потвърждаваме това по имейл и вече имате гарантирано място в курса, за който сте се записали.

* Крайния срок за записване е един ден преди началото на курса.
* Ако желаете, можем да ви издадем фактура веднага след началото на курса.
* Ако за желания от Вас курс няма насрочена дата за нова група, можете да изберете полето „Проявявам интерес“. Ние поемаме ангажимента да се свържем с вас на посоченият email или телефон при организирането на нова групи за избрания курс.
* Ако имате някакви въпроси относно процеса на записване, можете да се свържете с нас чрез формата ни за контакт, или на имейл info-plovdiv@softacad.bg

Заявка за записване на курс:

* Вашето име:

* Вашият email:

Вашият телефон (Препоръчителен, но не задължителен. Добре е да оставите телефон, за да ви уведомим с SMS, когато имаме дата за нова група за желания от вас курс. Няма да получавате никакви рекламни или други ненужни съобщения):

* Изберете курсове:
 Програмиране със C# и .NET Framework Бази данни Разработка на уеб сайтове с PHP и MySQL Front-end development Софтуерно тестване

* Изберете:

* Посещавали ли сте курс в SoftAcad:

* От къде научихте за нас?:

* Как определяте нивото си?
(Ако желаете, в полето за допълнителен коментар, можете да опишете нивото си за да придобием по-добра представа.)

Допълнителен коментар или въпрос:

* На колко е равно (3 + 9) * 2 ?

(3 + 9) * 2 ? 

Ако възникне проблем, при изпращането на данните Ви, молим да ни информирате за това с имейл на info@softacad.bg или на телефон 0877 731 365.

CLOSE
CLOSE
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,