За нас

Ние сме екип от млади, но опитни професионалисти, предлагащи обучение по съвременни  софтуерни технологии, което отговаря на нуждите на IT сферата в България. Недостатъците в образованието и недостига на места за качествено развитие на софтуерни специалисти ни подтикнаха да създадем SoftAcad.

Стартирахме първия ни курс през месец май 2011г., като до сега сме провели множество обучения по най-различни технологии и сме обучили над 1000 души.

Разполагаме с 3 учебни зали в София и 1 в Пловдив, в които провеждаме курсове по различни теми, като Java, Бази данни, PHP и MySQL, C# и .NET, Софтуерно тестване, Системно администриране и Linux, Android, User Experience Design, Web design и Front-end и други.

Предлагаме и корпоративни обучения, като някои от най-големите компании в IT сферата ползват услугите ни. Една част от тях са Imperia Online, Trader.bg, Software AG, Infragistics, MentorMate, SBTech, KPMG и други.

Важна част от дейността ни са и обученията от тип „академия“, където за няколко месеца групи от хора са обучавани безплатно по дадена технология и в последствие започват работа във фирмата клиент.
Ние сме екипът, който стои зад всички технически обучения в академията на Imperia Online и Trader.bg – IT Talants (www.ittalents.bg), както и тази на фирма MentorMate (www.academy.mentormate.bg). Това са едни от най-успешните ни проекти, в които сме дали успешен професионален старт на почти 300 души.

В средата на 2014 година стартирахме и още един такъв проект, чиято цел е да свърже някои от най-големите IT компании в България с хората, които искат да се развиват в сферата на програмирането и IT технологиите. B2PAcademy (www.b2p.academy) е академия, която обучава безплатно групи от талантливи хора, давайки им летящ старт в IT сферата. В този проект сме подкрепени от много от големите компании на IT пазара.

Лекторите ни често са гости на различни конференции и технически събития, където сме провели множество семинари и открити лекции по актуални теми.

Във всичките ни проекти се стремим да сформираме приятна среда за обучение, в която всеки да развие качествата си и да добие сигурността, която му е необходима, за да се развива успешно в сферата на IT технологиите. Държим да подобряваме нашите услуги, съчетавайки най-доброто от академичните среди и частния сектор.

CLOSE
CLOSE
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,